Poznaj opinie
naszych klientów

OPINIE NASZYCH KLIENTÓW:

Średnia ocen:
(na podstawie 28 opinii)

Klientka

Dodano 7 września 2015
Poznań
Dużo lepszy materac niż ten, który miałam dotychczas. Zamówienie i jego obsługa na wysokim poziomie, polecam kontakt i zakup.
7h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Artur

Dodano 26 sierpnia 2015
Żelazowa Wola
Z materaca jest zadowolony, szybka realizacja, dobra obsługa. Miałem obiecaną poduszkę gratis, która niestety nie trafiła do mnie z materacem, ale okazało się, że została wysłana oddzielną paczką w późniejszym terminie. Generalnie polecam, z materaca na pewno będziecie zadowoleni.
8h
Średni
czas snu
 
1 osoba

Maria

Dodano 18 sierpnia 2015
Szczecin
Materac robi wrażenie, jest gruby, nie za twardy, nie za miękki dla mnie OK. Niestety kurier nie dostosował się do moich godzin i próbował dostarczyć przesyłkę wtedy, kiedy nikogo nie było w domu. Na szczęście po kilku telefonach udało się pozytywnie to rozwiązać.
8h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Anonim76

Dodano 5 sierpnia 2015
Sosnowiec
Mam rozmiar 90x200, wygodny, wygląda dobrze, polecam.
7h
Średni
czas snu
 
1 osoba

Asia

Dodano 24 lipca 2015
Jelenia Góra
Polecam z czystym sumieniem, mam materac od początku lipca i jestem bardzo zadowolona.
7h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Klaudia

Dodano 2 lipca 2015
Warszawa
Wybrałam ten materac do nowego mieszkania, kupiliśmy go jako pierwszy mebel, który pozwolił nam zamieszkać w nowym miejscu. Przez pierwszy miesiąc, w oczekiwaniu na łóżko, spaliśmy na materacu położonym na podłodze, na której sprawiał wrażenie twardszego niż na łóżku ze stelażem. Mój narzeczony nie odnotował różnicy. W każdym bądź razie oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy za poduszkę, którą otrzymaliśmy dodatkowo. Klaudia
8h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Maks

Dodano 30 czerwca 2015
Opole
Kupiłem z polecenia znajomego, oglądałem materac u niego, jednak dopiero w domu miałem okazję go wypróbować. Dobrze wykonany, wygodny, wyróżnia się na tle materaców, które mieliśmy dotychczas i oglądaliśmy w sklepach. Cena OK, warto kupić.
7h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Zofia

Dodano 29 czerwca 2015
Łódź
Materac bardzo mi odpowiada, a jestem osobą raczej wymagającą. Pierwszy raz zdecydowałam się na zakup tego typu produktu bez wcześniejszego obejrzenia na żywo - zostałam zapewniona, że ewentualny zwrot nie będzie stanowił dla mnie żadnego kłopotu. Nie przekonam się o tym, bo nie zamierzam zwracać materaca. Zgodnie z zapewnieniem, do materaca otrzymałam poduszkę, bardzo przyjemny zakup i obsługa.
8h
Średni
czas snu
 
1 osoba

Wyspany

Dodano 26 czerwca 2015
Płock
Dla mnie idealny, rano czuję się dobrze, nie bolą już mnie plecy, żona również zadowolona. Polecamy
7h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Joanna

Dodano 22 czerwca 2015
Zielona Góra
Kupiłam podwójny materac Naspen, dobrze prezentuje się w mojej sypialni, a przede wszystkim jest wygodny. Mojego męża nie boli już kręgosłup, mamy poczucie, że to dobry produkt, który możemy polecać bliskim.
8h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Jarek

Dodano 18 czerwca 2015
Krosno
Dobrze się na nim wysypiam, a to najważniejsze. Miałem już kilka materaców, ale ten jest najlepszy. Dziękuję
7h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Rafał

Dodano 17 czerwca 2015
Białystok
Znajomy kupił ten materac i polecał. Przeczytałem wiele opinii i postanowiłem również go kupić. Mocnym argumentem była podkreślana przez konsultanta na czacie możliwość zwrotu w ciągu stu dni. Wszystko wydawało się przejrzyste, zdecydowałem się i rozumiem skąd pomysł na łatwe zwroty - materac jest wygodny i nawet nie przeszło mi przez myśl, że miałbym go zwracać. Poduszka gratis była miłym upominkiem, ale spodziewałem się czegoś równie przełomowego jak materac, tymczasem zwykła, termoelastyczna poduszka, mam podobną innej marki w domu. Jak na produkt gratis bardzo fajnie, dlatego duży plus dla Naspen.
7h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Gość

Dodano 16 czerwca 2015
warszawa
Wszystko OK, fajny materac, dostałem również poduszkę. Ładnie zapakowane, produkt premium w rozsądnej cenie.
6h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Elżbieta

Dodano 15 czerwca 2015
Warszawa
Kupiłam 160x200, jest to mój drugi materac na przestrzeni ostatniego roku, pierwszy kupiłem taniej, ale spanie na nim to koszmar. Warto dołożyć kilkaset złotych i kupić porządny produkt taki jak Naspen, to w końcu zakup na lata. Polecam wszystkim, szczególnie jak ktoś ma problemy z kręgosłupem, tak jak ja, co było głównym powodem dyskomfortu przy poprzednim materacu.
7h
Średni
czas snu
 
1 osoba

KAMA

Dodano 13 czerwca 2015
Warszawa
Super super super! Mam materac już 2 tyg. i mój jedyny problem jest taki, że jeszcze ciężej wstać z łóżka - mogę leżeć na nim cały dzień :)
9h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Jurek

Dodano 12 czerwca 2015
Gdynia
Jestem zadowolony z zakupu. Pozdrawiam, Jurek
5h
Średni
czas snu
 
1 osoba

Marysia

Dodano 10 czerwca 2015
Poznań
Wspaniały materac! Nie myślałam o zmianie starego, ale słyszałam pochlebne recenzję i się skusiłam. Ten prezentuje się bardzo ładnie i jest wygodny. A stary materac już wyrzucony :)
8h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Tomek

Dodano 8 czerwca 2015
Kielce
Mam Naspen blisko miesiąc, ale dopiero teraz zdecydowałem się na opinie - chciałem mieć pewność, że dobre, pierwsze wrażenie nie minie - i na szczęście wszystko oceniam pozytywnie. Ostatni materac miałem długie lata i widać, że technika poszła do przodu :) Jak ktoś się waha czy warto kupować, powiem, że warto!
6h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Gosia

Dodano 5 czerwca 2015
Warszawa
Kupiłam Naspen, wierząc temu co usłyszałam i przeczytałam. Mam go już tydzień czasu i zdecydowałam się na recenzję - jest bardzo wygodny, dużo lepszy niż mój stary, sprężynowy, cena rozsądna jak za produkt premium. Rekomenduję wszystkim, którzy nie chcą wydać ogromnych pieniędzy, a mieć bardzo dobry produkt.
7h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Basia

Dodano 23 kwietnia 2015
Warszawa
Poszukując materaca do sypialni po remoncie trafiłam na pozytywne opinie w internecie i ciekawą formę możliwości testu. Postanowiłam zamówić i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim, którzy szukają komfortu i jakości!
6h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Maciej

Dodano 10 kwietnia 2015
Warszawa
Doskonały materac, piękny design, świetna obsługa. Kupiłem, zaryzykowałem i nie żałuję. Fakt, że można go zwrócić w ciągu 100 dni bez jakichkolwiek ukrytych opłat daje poczucie komfortu. Polecam!
7h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Jacek

Dodano 23 marca 2015
Warszawa
Sen to podstawa! Polecam Bardzo :)
10h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Eliza

Dodano 20 marca 2015
Warszawa
Materac jest rewelacyjny. Nie za miękki, nie za twardy w sam raz. Śpi się na nim bardzo wygodnie , po przebudzeniu ni nie boli. Polecam!!
8h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Przemek

Dodano 20 marca 2015
Warszawa
Twardość akurat. Dla mnie to ważne żeby materac się nie odkształcał. Wreszcie plecy nie bolą :) We dwójkę z żoną bardzo dobrze się wyspaliśmy, a to chyba całkiem niezły test :)
9h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Marek

Dodano 18 marca 2015
Warszawa
Kupujac w zwyklym sklepie tylko traci sie czas - trzeba przespac kilka nocy na materacu,zeby powiedziec czy jest on naprawde wygodny. Poprzedni materac wydawal sie idealny, kilka razy go testowalem przed zakupem, tymczasem po dwoch tygodniach korzystania w domu czulem duzy dyskomfort. Wytrzymalem blisko rok i wyruszylem na nowe poszukiwania. Postanowilem zaryzykowac i kupic materac w internecie. Opcja darmowego odbioru i zwrotu pieniedzy mnie przekonala. Naspen mi bardzo odpowiada, polecam wszystkim, ktorzy chca lepiej spac.
6h
Średni
czas snu
 
1 osoba

Grzesiek

Dodano 18 marca 2015
Warszawa
Kupiłem i testuję pierwsze 4 noce. Jest tak jak trzeba. Po przejściu ze sprężynowego materaca na ten, mój kręgosłup jest w raju. Polecam! Super obsługa - warto sprawdzić!
6h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Beata

Dodano 17 marca 2015
Nadarzyn
Testowaliśmy Naspena przez 4 dni, zanim pojawił się w sprzedaży. Bardzo dobry materac, idealna twardość. Na pewno go kupimy :-)
7h
Średni
czas snu
 
2 osoby

Jacek

Dodano 16 marca 2015
Kraków
Szukałem materaca i przypadkiem tutaj trafiłem i nie żałuję. Póki co mam pierwsze 3 noce za sobą i śpi mi się bardzo wygodnie. Wcześniej miałem sprężynowy materac, który przy tym jest jak podłoga. A ten ma bardzo fajna twardość - idealną. Polecam!
6h
Średni
czas snu
 
2 osoby
 
Sklep internetowy Shoper.pl